Referenties

Referenties

Zie voor al mijn referenties mijn  profiel:http://nl.linkedin.com/in/rdorenbusch

Zwier van Olst
Hoofd Marketing en Business Development Staatsbosbeheer

Robert heeft als projectleider en directeur (a.i.) in belangrijke mate bijgedragen aan de strategische samenwerking tussen Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de 12 landschappen op het vlak van verblijfsrecreatie. De 3 organisaties hebben een joint-venture opgericht voor de verhuur van de vakantiewoningen. Robert heeft voor deze samenwerking het projectmanagement uitgevoerd en de organisatie opgestart. Voor de samenwerking is een nieuw reserveringssysteem geïmplementeerd gekoppeld aan een nieuwe website. Het project is in time opgeleverd en binnen budget. Voor de nieuwe joint-venture heeft Robert de management processen geïmplementeerd en de organisatie geoperationaliseerd. Robert werkt doelgericht aan de te behalen resultaten en is daarnaast een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.

Els Dubbink
Marketing manager bij Buitenleven Vakanties

Gedreven, perfectionist, enthousiast en recht door zee; dat zijn woorden die goed bij Robert passen. Zeer betrokken bij zowel het werk als de collega’s. Hij heeft een duidelijke visie en zijn blik gericht op het eindresultaat. Dit, samen met zijn humor en betrokkenheid, maakt Robert een uiterst fijne manager om mee te werken. @Robert bedankt voor de samenwerking en alles wat ik van je mocht leren!

Marcel Assink
Manager WMO support bij Menzis

Robert is de afgelopen periode als externe adviseur betrokken geweest bij een aantal essentiële projecten binnen Menzis Wmo Support. Wat Robert als adviseur zo aantrekkelijk maakt, is zijn snelheid van denken en het vermogen om wensen van een organisatie om te zetten in concrete plannen. Robert kan in tegenstelling tot veel van zijn vakbroeders meer dan uitstekend communiceren met een gezonde dosis humor.

Siemen Klaver
Directeur Flusso

Vanaf het eerste moment merk je bij Robert een klik omdat hij een mensen-mens is; open, eerlijk en gezellig. Hij weet dit te combineren met de juiste inhoudelijke kennis om dat vervolgens te vertalen naar een heldere strategie binnen zijn werkgebied. Robert komt zijn afspraken altijd na en is in staat goed te evalueren als ook vooruit te zien. Met andere woorden een ideale manager! En daarbij een zeer prettig persoon in de omgang!

Bas Meijer
Senior corporate accountmanager Tele2

I know Robert as an integer, and knowledge-rich partner to work with. Honest, open and keane, you know what to expect. He is always attuned to the (strategic) goals, while also able to focus on the fun part of life. It is a pleasure to work with him.

Norbert Good
Managing director at the Travel Specialist Group

Robert is a well structured, competent and dedicated ICT Manager. An appreciated superior to colleagues on all levels within an organisation .

Jan Schulenburg
Senior System Engineer bij TUI Nederland

A great guy to work with. Not a ‘real’ boss; Robert will listen to you and decide based on the arguments heard. Has also a warm personality.

Jan Bakker
Directeur informatievoorziening (CIO) TUI Nederland

Robert heb ik meegemaakt als een uitstekend professional en zeer gewaardeerd manager. Deskundig en betrouwbaar en voor allen die met hem samen hebben gewerkt een zeer gewaardeerd collega. Hij was binnen de ICT afdeling van TUI een van de weinigen met een heldere en realiseerbare visie op de ICT Enterprise architecture.